Crochete cu creier de porc si sos alb

Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros, in care puneti o lingurita de drojdie de bere.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat (pregatit pentru clatite)
  • drojdie de bere
  • creier de porc
  • sos alb
  • sunca
  • cascaval

Mod de preparare

Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros, in care puneti o lingurita de drojdie de bere. Fierbeti creierul de porc in apa putin sarata, in care ati pus si o lingurita de otet. Separat, din faina, lapte si unt sau ulei, pregatiti un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic, in care puneti bucati mici de creier si sunca taiata in cuburi marunte. Adaugati, dupa gust, 1-2 linguri de cascaval ras. Formati chiftelute mici alungite, dati-le prin faina si prajiti-le in unt sau in ulei fierbinte.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori