Sosul BECHAMEL: Topiti untul in tigaie si adaugati faina mestecand continuu, adaugati laptele putin cate putin fara a lasa de mestecat, avand grija sa
Sosul BECHAMEL: Topiti untul in tigaie si adaugati faina mestecand continuu, adaugati laptele putin cate putin fara a lasa de mestecat, avand grija sa nu faca cocoloase. Puneti bucatelele de pui, sarea, piperul, nuca macinata si coaceti pana cand se ingroasa masa. Lasati masa la racit 3-4 ore. Cand s-a racit, cu lingura faceti forme iregulare pe care le dati intai prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi prajiti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii