Aceasta reteta este foarte buna. Daca vrem sa pregatim ficat de gasca in aspic, avem nevoie de 500 gr ficat de gasca si aspic.
Aceasta reteta este foarte buna. Daca vrem sa pregatim ficat de gasca in aspic, avem nevoie de 500 gr ficat de gasca si aspic. Se taie ficatul in jumatate, se scoate fierea, se spala si se fierbe in apa clocotita 7 minute. Intr-un vas de sticla incasabil se toarna un strat gros de aspic, se lasa sa se intareasca, apoi se pune ficatul si din nou un strat de aspic.
Se lasa la rece si se serveste a doua zi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii