Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe se taie in doua, iar restul in sferturi.
Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe se taie in doua, iar restul in sferturi. Se presar toate cu sare. Mezelurile si legumele pregatite se pun pe frigarui. In cele doua capete se pun jumatatile de ceapa. Se prajesc pe jar pana se rumenesc bine. Daca in timpul coacerii se usca prea tare, se poate unge cu ulei.
Se serveste cu salata, cu paine prajita sau cu cartofi copti.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Supa de galuste
Zacusca cu ciuperci
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii