Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o or
Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. Vasul se tine acoperit. Morcovii se taie in felii transversale si se oparesc 30 min. Ardeii grasi se taie cuburi mari, ceapa se curata si se taie in 8. Carnea se scoate din marinata, se sterge si fiecare bucata se infasoara in 1/2 felie de slaninuta. Se infig pe frigariu din metal felii de carne alternind cu legume. Se condimenteaza bine. Se prajesc si se stropesc cu marinata.
Se servesc cu lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii