Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime
Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime, pregatite ca salata cu otet si ulei.
Se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna un sos nu prea gros de maioneza cu mustar.
Imprejur se pun felii de oua rascoapte.
Pieptul de curcan poate fi inlocuit cu rasol de gaina.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Orez cu lapte reteta egipteana
Budinca de gris cu lapte si mere
Dulceata de nuci verzi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii