Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime
Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime, pregatite ca salata cu otet si ulei.
Se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna un sos nu prea gros de maioneza cu mustar.
Imprejur se pun felii de oua rascoapte.
Pieptul de curcan poate fi inlocuit cu rasol de gaina.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Orez cu lapte reteta egipteana
Budinca de gris cu lapte si mere
Dulceata de nuci verzi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii