Maioneza de pasare cu andive

Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g piept de curcan (sau rasol de gaina)
  • 500 g andive
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de maioneza
  • 2 oua rascoapte

Mod de preparare

Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime, pregatite ca salata cu otet si ulei.

Se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna un sos nu prea gros de maioneza cu mustar.

Imprejur se pun felii de oua rascoapte.

Pieptul de curcan poate fi inlocuit cu rasol de gaina.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Orez cu lapte reteta egipteana

Budinca de gris cu lapte si mere

Dulceata de nuci verzi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci