Mini pateuri cu sunca si cascaval este o reteta de aperitive delicioase. Gustarile cu sunca si cascaval sunt bune si de pus la pachet.
Pachetul de foietaj se scoate din timp din congelator si se lasa la dezghetat la temperatura camerei.
Pornim cuptorul la 190 grade Celsius.
Tapetam planul de lucru cu faina si impartim foietajul in 2 sau 3, in functie de marimea lui.
Se unge foietajul cu sos de bulion apoi presarati patrunjel verde tocat. Adaugati felii de sunca si apoi cascaval ras.
Impachetam frumos aluatul formand niste strudele mai mari. Marginile trebuiesc unse cu ou batut pentru a se prinde mai bine.
Deasupra se ung cu ou batut si se presara seminte de floarea soarelui, mac sau susan si se dau la cuptor pentru 25-30 minute.
Cand este gata se portioneaza dupa preferinta.
2 functii ale noului Philips Multicooker care ma incanta ar fi: cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore, care iti permite să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine si valva ajustabila pentru controlul presiunii, cu ajutorul careia ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
Minipateurile cu sunca si cascaval se servesc simple, sau cu iaurt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaUn pranz de duminica in familie super delicios. Puteti umple puiul cu orice doriti, important este sa aveti un pui de calitate.
Pui umplut
Comentarii