Retete dietetice
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie, se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea. Intr-o farfurie, se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb, care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare. Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor, pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta). Se poate servi cu sos tzatziki.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii