Pun pariu ca-ti plac mult pachetelele de primavara cu carne tocata de porc si legume si sunt sigur ca te-ai intrebat cum se fac.
Pune toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia foilor de orez si a uleiului pentru prajit si amesteca-le bine. Umezeste un prosop curat de bucatarie si stoarce-l bine. Intinde-l apoi pe-un tocator. Pune apa intr-un castron. Asaza o foaie de orez pe prosopul umed si unge-o peste tot cu apa, pana se inmoaie. Pune cca o lingura de compozitie si impatureste asemeni unei sarmale. Repeta procesul pentru fiecare foaie in parte.
Incinge uleiul de floarea soarelui intr-o tigaie si prajeste pachetelele pe fiecare parte, pana devin aurii. Daca focul este prea tare, micsoreaza-l pentru a evita arderea lor. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Serveste-le cu ce sos doresti, eu am ales un sos sweet chilli si unul de soia.
Sunt crocante si extrem de usor de facut. Un snack relativ rapid, gustos si aspectuos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii