Pate de ficat de pui este o reteta de pateu de ficat facut in casa. Este o reteta chiar usoara pe care o puteti folosi la alte retete de aperitive.
Ficatul se spala si se pune sa fiarba in clocot. Calim ceapa si usturoiul in untul topit. Adaugam ficatul si lasam sa se caleasca impreuna. Adaugam vinul, condimentele si 100 ml apa. Lasam sa fiarba pana scade lichidul. Lasam sa se raceasca dupa care il pisam cu blenderul iar la final adaugam smantana si omogenizam
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii