Pate de pui facut in casa este o reteta de pateu facut in casa ce poate fi folosit la diferite retete de aperitive sau poate fi servit ca atare.
Se fierbe ficatul de pui, morcovul si 1-2 oua.Dupa ce se raceste, ficatul se prajeste putin pentru un gust mai bun.Apoi se da prin masina de tocat, la fel si morcovul si galbenusul de ou. Se amesteca, se adauga untul (tinut la temperatura camerei) si mararul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga sare si piper dupa gust.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai usor aceasta reteta.
Se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii