Pate de pui facut in casa este o reteta de pateu facut in casa ce poate fi folosit la diferite retete de aperitive sau poate fi servit ca atare.
Se fierbe ficatul de pui, morcovul si 1-2 oua.Dupa ce se raceste, ficatul se prajeste putin pentru un gust mai bun.Apoi se da prin masina de tocat, la fel si morcovul si galbenusul de ou. Se amesteca, se adauga untul (tinut la temperatura camerei) si mararul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga sare si piper dupa gust.
Functiile fierbere si prajire ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai usor aceasta reteta.
Se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii