Pate din ficat de porc cu coniac

Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • ficat de porc - 350 g
  • ceapa - 150 g
  • margarina - 150 g
  • coniac - 15 ml
  • sare
  • piper
  • nucsoara dupa gust
  • frisca lichida/smantana

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici. Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se dau la rece, dupa care se trec prin masina de tocat de 2-3 ori. In compozitia obtinuta se adauga frisca sau smantana, sare, coniac, piper si nucsoara si se bate cu telul.

Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori