Pate din ficat de porc cu coniac

Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • ficat de porc - 350 g
  • ceapa - 150 g
  • margarina - 150 g
  • coniac - 15 ml
  • sare
  • piper
  • nucsoara dupa gust
  • frisca lichida/smantana

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ficatul se curata, se spala si se taie bucati mici. Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se dau la rece, dupa care se trec prin masina de tocat de 2-3 ori. In compozitia obtinuta se adauga frisca sau smantana, sare, coniac, piper si nucsoara si se bate cu telul.

Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci