Pateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa minerala, 100 g otet.
Pateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa minerala, 100 g otet, sare, 6 oua, 20 g drojdie, o lingura de zahar si faina cat cuprinde. Se face apoi un alt aluat din 1 kg de unt, 200 g faina, se amesteca bine si se imparte in trei bucati. Se adauga 2 kg cabanos.
Se face un aluat framantat bine, pana se dezlipeste de pe degete, apoi se intinde o foaie, care se unge cu o parte din aluatul din unt, se impatureste in trei si se repeta de trei ori, apoi se pune la rece timp de 3-4 ore. Se taie fasii de aluat, care se umplu cu cabanos, se ruleaza, ungem cu ou batut si se coc la foc iute.
Pateurile cu cabanos se servesc ca aperitive.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii