Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri.
Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri. Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele. Se condimenteaza si se aseaza pe frunze de salata verde, apoi se adauga fasiile de piept de pui. Se decoreaza cu maioneza, castraveciori acri si frunze de patrunjel.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii