Placinta cu carne se prepara usor, fiind o reteta de aperitiv cu carne potrivita pentru sarbatori.
Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt si se pune la prajit intro-o tigaie de ceramica.
Se toaca carnea de porc si se pune la prajit peste ceapa.
Se adauga apa minerala si se continua prajirea pana scade apa.
Se adauga oul, sarea si piperul se amesteca si se lasa la racit.
Se intinde foaia de placinta si se taie dreptunghiuri.
Se pune cate o lingura din compozitia de carne pe prima jumatate a dreptunghiului iar cu cealalta jumatate acoperim carnea si la capete se taseaza cu furculita.
Se acopera tava cu hartie de copt , se aseaza placintele , se ung cu galbenusul celui deal doilea ou si se introduce in cuptorul incins pentru 35-40 minute.
Se servesc ca aperitiv.
Sunt recomandate pentru copii mai ales dimineata , inainte de a pleca la scoala, cand sunt mofturosi.
Pofta buna !
Placintele cu carne se servesc ca aperitiv, reci sau calde !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii