Placintelele cu carne de miel sunt un aperitiv cald sau o cina satioasa si usor digerabila.
Se face un amestec de vin rosu, ceapa tocata, usturoi, cimbru, dafin. in aceasta marinata se pun bucatile de miel si se lasa 4 ore la frigider.
Se scoate carnea, se sterge, se taie in bucati de 3-4 cm, apoi se prajesc in unt pe toate partile.
Se intinde o foaie din aluat, se taie patrate si se pune pe fiecare cate o bucata de carne de miel. Se lipesc pe margini cu un pic de apa, se ung deasupra cu galbenus batut si se coc 10 minute la cuptor.
Placintelele se servesc calde, ca atare sau alaturi de un piure fin de cartofi.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii