Tartelete cu pui si ceapa sunt ideala pentru orice masa festiva. Gasiti acest aperitiv pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive.
Placintele cu pui si ceapa se prepara asa: se curata pieptul de pui de tendoane si se spala bine. Se taie apoi in feliute si se prajeste in uleiul incins intr-o tigaie. Se scot feliutele pe servetele si se pastreaza la cald. Se curata cepele si se taie in 2 lungime. Se pune aluatul de foietaj intr-o tava stropita cu apa si se taie in 8 dreptunghiuri. Se pune pe fiecare dreptunghi de aluat cateva felii de piept de pui, se presara cu cimbru tocat marunt, amestecat cu oregano si se pune deasupra o jumatate de ceapa. Se presara cu sare si piper si se pune tava in cuptorul incins. Se coace la foc mediu, cca 40 de minute.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta cu carne
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii