Se curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie in bucati de 8-10 cm, ciup
Se curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie in bucati de 8-10 cm, ciupercile se spala si se curata. Se presara sare, piper, putin cimbru si se stropesc cu putin ulei. Se unge si ficatul cu ulei si se frige pe gratar, impreuna cu carnatul si ciupercile. Dupa ce s-au patruns, se taie fripturile de porc si ficatul in fasii, iar castraveciorii murati se taie in sferturi, pe lungime. Se pun cateva frunze de salata verde pe un platou patrat si se asaza randuri alternative de bucatele de friptura, de ficat, carnaciori si ciuperci. Dupa fiecare doua randuri de carne se asaza cate un rand de castravete.
Se aleg 6 ardei grasi mari si se frig pe gratar. Se asaza intr-un vas, se presara sare. Se curata apoi de coaja, se taie in fasiute si se adauga otet, apa, sare si se amesteca.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii