Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam ciupercile si le feliem, apoi le picuram cu zeama de lamaie. Taiem sunca in fasii subtiri. Spalam orezul. Inc
Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam ciupercile si le feliem, apoi le picuram cu zeama de lamaie. Taiem sunca in fasii subtiri. Spalam orezul. Incingem untul si prajim ciupercile. Incingem uleiul si prajim ceapa. Adaugam orezul, il prajim putin, punem ciupercile, sunca, supa de carne, sare, fierbem aprox. 20 minute sub capac. Lasam sa stea 15 minute sub capac.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Dovlecei umpluti
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii