Ptatou rece

Se taie carnea de porc in cubulete si se sareaza. Se rumeneste in ulei incins si se scoate pe o farfurie. Se taie toba, lebarvurstul, cascavalul si ka

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne macra de porc
  • 200 g lebarvurst
  • 200 g toba
  • 300 g cascaval
  • 6 oua
  • 100 g masline negre
  • 200 g kaizer
  • 2 linguri de unt
  • o lingura de ansoa (pasta de peste)
  • zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei
  • o legatura de patrunjel verde
  • salata verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de porc in cubulete si se sareaza. Se rumeneste in ulei incins si se scoate pe o farfurie. Se taie toba, lebarvurstul, cascavalul si kaizerul in felii. Ouale se fierb tare, se curata de coaja, se taie pe jumatate, pe lungime si se scoate galbenusul cu grija. Se zdrobeste galbenusul cu o furculita si se adauga putina zeama de lamaie si pasta de peste. Se amesteca galbenusurile cu pasta de peste si cu untul frecat si se omogenizeaza. Se umplu jumatatile de ou cu acest amestec si se orneaza fiecare cu cate o frunzulita de patrunjel verde.
Se aranjeaza cateva frunze de salata verde pe un platou. in mijloc se pun cubuletele de carne si in jurul lor jumatatile de ou. De jur imprejur se asaza un rand de feliute de toba, unul de lebarvurst, unul de cascaval, peste care se presara pipet, si unul de kaizer. Din loc in loc, se asaza masline si frunzulite de patrunjel.

Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de pui

Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia