Se taie carnea de porc in cubulete si se sareaza. Se rumeneste in ulei incins si se scoate pe o farfurie. Se taie toba, lebarvurstul, cascavalul si ka
Se taie carnea de porc in cubulete si se sareaza. Se rumeneste in ulei incins si se scoate pe o farfurie. Se taie toba, lebarvurstul, cascavalul si kaizerul in felii. Ouale se fierb tare, se curata de coaja, se taie pe jumatate, pe lungime si se scoate galbenusul cu grija. Se zdrobeste galbenusul cu o furculita si se adauga putina zeama de lamaie si pasta de peste. Se amesteca galbenusurile cu pasta de peste si cu untul frecat si se omogenizeaza. Se umplu jumatatile de ou cu acest amestec si se orneaza fiecare cu cate o frunzulita de patrunjel verde.
Se aranjeaza cateva frunze de salata verde pe un platou. in mijloc se pun cubuletele de carne si in jurul lor jumatatile de ou. De jur imprejur se asaza un rand de feliute de toba, unul de lebarvurst, unul de cascaval, peste care se presara pipet, si unul de kaizer. Din loc in loc, se asaza masline si frunzulite de patrunjel.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Rulada de spanac
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisPaella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...
Paella (reteta originala)Cum am facut eu: am pus la calit ceapa taiata marunt+un pic de sare; dupa cateva minute am pus si boiaua. Am pus carnea,...
Varza dulce cu puiReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii