Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala cu apa rece. Se taie bucati si se bate fiecare bucata cu un batator de lemn pana
Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala cu apa rece. Se taie bucati si se bate fiecare bucata cu un batator de lemn pana cand isi pierde forma initiala. Se scot oasele mari, se sareaza carnea si se lasa cu sarea pe ea cateva minute. Separat se face un aluat de clatite din ou, lapte si faina, se trec apoi bucatile de carne prin faina, prin aluat de clatite, din nou prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Bucatile de carne se intorc des ca sa se rumeneasca pe toate partile.
Puiul pane se serveste cu garnitura de legume si salata de sezon.
Alte aperitive:
Salata de icre
Rulada cu ciuperci
Chiftelute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii