Simplu si rafinat!!!
Pulpele dezosate, spalate si zvantate, se subtiaza in partile mai groase, apoi se sareaza, pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac, in apa cu sare, cca. 5 minute, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul spalat si curatat, numai frunze, se da la blender cu spanacul scurs bine, cu 2 linguri de ulei, un praf de sare, usturoiul si 2 linguri de vin. Se formeaza o pasta cu care se unge fiecare bucata de pulpa, apoi se ruleaza fiecare cu grija, mai lejer, si se prinde cu cate 2 scobitori de bambus. Se asaza fiecare rulou, unul langa altul, in tavita, se stropesc cu restul de vin, se mai adauga si apa, un praf de sare, o lingura de ulei si foile de dafin si se da la cuptor cca. 30 minute, pana se rumenesc frumos. Se scot din tavita, se indeparteaza scobitorile si se servesc calde cu ce garnitura dorim, alaturi de o salata asezonata. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii