Simplu si rafinat!!!
Pulpele dezosate, spalate si zvantate, se subtiaza in partile mai groase, apoi se sareaza, pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac, in apa cu sare, cca. 5 minute, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul spalat si curatat, numai frunze, se da la blender cu spanacul scurs bine, cu 2 linguri de ulei, un praf de sare, usturoiul si 2 linguri de vin. Se formeaza o pasta cu care se unge fiecare bucata de pulpa, apoi se ruleaza fiecare cu grija, mai lejer, si se prinde cu cate 2 scobitori de bambus. Se asaza fiecare rulou, unul langa altul, in tavita, se stropesc cu restul de vin, se mai adauga si apa, un praf de sare, o lingura de ulei si foile de dafin si se da la cuptor cca. 30 minute, pana se rumenesc frumos. Se scot din tavita, se indeparteaza scobitorile si se servesc calde cu ce garnitura dorim, alaturi de o salata asezonata. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii