Pulpe de pui umplute, in foietaj

Este un aperitiv apreciat atat de sot cat si de musafiri. Asa ca daca vreti sa impresionati pe cineva treceti repede la "confectionat".

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui umplute, in foietaj

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita
  • 1 foaie aluat foietaj Bella
  • susan
  • Oregano
  • ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de snitele, se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda. Adaugam putina sare si dam apoi la foc unde tinem circa 10 min.


In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza. Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.


In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras, ardeiul taiat cubulete mici si uleiul. Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam. Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.


Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut si apoi tavalim prin susan. Cand toate sunt imbracate in hainute.... le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament. Dam la cuptor si tinem pana cand foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor. Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...

Samosa cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Placinta cu mere
2
Prajituri

Placinta cu mere

Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...

Placinta cu mere
Supa ungureasca de chimen
3
Supe de legume

Supa ungureasca de chimen

Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...

Supa ungureasca de chimen
Sos tartar cu patrunjel
4
Sosuri pentru mancaruri cu peste

Sos tartar cu patrunjel

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...

Sos tartar cu patrunjel
Pandispan cu rahat
5
Prajituri

Pandispan cu rahat

N-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...

Pandispan cu rahat
Parteneri
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Un Dulce de Post cu Foi de Placinta
ReteteCulinare.RO

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta