Pulpe de pui umplute, in foietaj

Este un aperitiv apreciat atat de sot cat si de musafiri. Asa ca daca vreti sa impresionati pe cineva treceti repede la "confectionat".

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui umplute, in foietaj

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita
  • 1 foaie aluat foietaj Bella
  • susan
  • Oregano
  • ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de snitele, se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda. Adaugam putina sare si dam apoi la foc unde tinem circa 10 min.


In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza. Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.


In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras, ardeiul taiat cubulete mici si uleiul. Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam. Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.


Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut si apoi tavalim prin susan. Cand toate sunt imbracate in hainute.... le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament. Dam la cuptor si tinem pana cand foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor. Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Salata de ardei iuti cu ceapa in otet
Bucataras.RO

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet

Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos