Rinichi de vita prajit

Rinichii de vita prajiti sunt aperitive delicioase. Rinichii se spala, se taie in jumatati pe lungime, se curata de capsule si se tin 10 minute in apa cu otet.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rinichi de vita - 700 g
  • faina - 100 g
  • ulei/untura - 200 ml (g)
  • otet - 1 lingura
  • sare

Mod de preparare

Rinichii de vita prajiti sunt aperitive delicioase. Rinichii se spala, se taie in jumatati pe lungime, se curata de capsule si se tin 10 minute in apa cu otet. Se spala in mai multe ape, se scurg si se sareaza. Rinichii se trec prin faina si se prajesc in untura sau ulei.

Rinichii de vita prajiti se servesc calzi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori