Rulada cu prune uscate

Rulada cu prune uscate este un aperitiv delicios cu carne si ciuperci. Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg muschi filé de porc
  • 300 g prune uscate
  • 300 g costita afumata
  • 500 g ciuperci tocate marunt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • 100 ml tuica
  • 200 ml vin alb
  • 100 g untura

Mod de preparare

Rulada cu prune uscate este un aperitiv delicios cu carne si ciuperci. Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada sub forma dreptunghiulara, o intindem bine, se pune putin delicat si se aseaza peste carne un rand de prune, un rand de fasii de costita si un rand de ciuperci tocate. Presaram putin piper, o rulam strans si o legam cu ata strans. Stropim cu tuica si vin si prajim in untura pe ambele parti. Apoi se adauga, intr-un vas yena, felii de costita peste care se aseaza rulada, iar deasupra, pe rulada, se pun felii de costita, se presara piper, cimbru, boia de ardei dulce, restul de tuica si vin si o dam la cuptor.


Dupa ce se racoreste putin, rulada cu prune uscate se taie felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori