Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se inmoaie in lapte, se storc
Se fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura.
Chiflele se inmoaie in lapte, se storc si se adauga la carne impreuna cu ceapa si trei oua batute. Se condimenteaza cu sare, piper (eventual cu usturoi, patrunjel verde taiat marunt sau boia).
Amestecul se framanta bine, i se da forma dreptunghiulara, se niveleaza si pe linia de mijloc al lungimii se asaza ouale fierte, se acopera cu compozitia din margini.
Se asaza intr-o tava tapetata cu pesmet. Suprafata se unge cu grasime si se presara cu pesmet. Se rumeneste in cuptorul incalzit dinainte, la foc mic, stropindu-l din cand in cand cu sucul propriu.
Alte retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii