Rulada de curcan cu crenvursti

Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora. Sunca se asaza pe

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 felii de piept de curcan (120 – 140 g/bucata)
  • 4 crenvursti
  • 4 felii sunca feliata de aparat
  • 4 felii subtiri de cascaval
  • 2 linguri de mustar
  • Sare
  • piper macinat
  • dupa gust
  • Faina
  • ou si pesmet pentru pane
  • Ulei alimentar pentru prajit

Mod de preparare

Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne.

Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora.

Sunca se asaza pe felia de cascaval iar pe felia de cascaval se asaza crenvurst. Aranjamentul se asaza pe felia de carne, se ruleaza si se fixeaza cu tepuse de bucatarie pentru carne, ca sa nu se desfaca in timpul prajirii. Ruladele se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei. Dupa ce sunt gata, se scot tepusele si ruladele se servesc taiate oblic.
Alte aperitive recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori