Se bate pieptul de pui(ca pentru snitel si se sareaza)dupa care se intinde si se pune cascavalul taiat felii subtiri, carnea tocata pe mijloc, sfecla
Se bate pieptul de pui(ca pentru snitel si se sareaza)dupa care se intinde si se pune cascavalul taiat felii subtiri, carnea tocata pe mijloc, sfecla rosie amestecata cu hreanul si feliutele de castravete acru.
Se ruleaza dupa care se prinde cu scobitori si se inabuse timp de 15 minute in apa cu putin ulei si condimente. Se lasa sa se prajeasca dupa care, cand se raceste, se scot scobitorile.
Se serveste rece ca aperitiv sau calda, alaturi de garnitura de legume, orez sau cartofi natur.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii