Rulada de pui

Se bate pieptul de pui(ca pentru snitel si se sareaza)dupa care se intinde si se pune cascavalul taiat felii subtiri, carnea tocata pe mijloc, sfecla

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 100 gr carne tocata macra
  • 50 gr sfecla rosie data pe razatoarea mare
  • 200 gr cascaval
  • felii de castravete acru
  • putin hrean
  • condimente

Mod de preparare

Se bate pieptul de pui(ca pentru snitel si se sareaza)dupa care se intinde si se pune cascavalul taiat felii subtiri, carnea tocata pe mijloc, sfecla rosie amestecata cu hreanul si feliutele de castravete acru.

Se ruleaza dupa care se prinde cu scobitori si se inabuse timp de 15 minute in apa cu putin ulei si condimente. Se lasa sa se prajeasca dupa care, cand se raceste, se scot scobitorile.
Se serveste rece ca aperitiv sau calda, alaturi de garnitura de legume, orez sau cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori