Rulada de pui cu ciuperci si praz este un aperitiv cu carne si ciuperci delicios si consistent. Pulpele le dam cu sare, piper si le dam deoparte.
Rulada de pui cu ciuperci si praz este un aperitiv cu carne si ciuperci delicios si consistent. Pulpele le dam cu sare, piper si le dam deoparte. Intre timp curatam, spalam, tocam ciupercile foarte marunt si le punem pe foc intr-un vas,condimentam si le lasam cca 5 min. sau pana scad foarte bine.Prazul il taiem rondele subtiri,iar ardeiul feliute subtiri. Luam doua folii alimentare si intre ele punem cate o pulpa pe care o subtiem si o nivelam cu un ciocan de carne.
Dupa ce am terminat cu pulpele,le punem pe o alta folie alimentara una langa alta.
Daca este nevoie mai nivelam cu ciocanul de carne inca odata punand o alta folie alimentara deasupra,dar cu grija sa nu se rupa.Adaugam prazul,ardeiul,ciupercile sotate si rulam.
Rulada de pui cu ciuperci si praz obtinuta o lasam sa se ''odihneasca'' la rece timp de 30 de min.,apoi eliminam folia alimentara si o punem intr-o tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade cca 45 de minute sau pana se rumeste deasupra. Noi am servit la pranz cu ciupercute simple la cuptor si piure.
Puteti folosi piept de pui sau mai puteti adauga felii de kaiser inauntru sau sa ''imbracati'' rulada pe dinafara.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii