Rulada de pui cu ciuperci si praz este un aperitiv cu carne si ciuperci delicios si consistent. Pulpele le dam cu sare, piper si le dam deoparte.
Rulada de pui cu ciuperci si praz este un aperitiv cu carne si ciuperci delicios si consistent. Pulpele le dam cu sare, piper si le dam deoparte. Intre timp curatam, spalam, tocam ciupercile foarte marunt si le punem pe foc intr-un vas,condimentam si le lasam cca 5 min. sau pana scad foarte bine.Prazul il taiem rondele subtiri,iar ardeiul feliute subtiri. Luam doua folii alimentare si intre ele punem cate o pulpa pe care o subtiem si o nivelam cu un ciocan de carne.
Dupa ce am terminat cu pulpele,le punem pe o alta folie alimentara una langa alta.
Daca este nevoie mai nivelam cu ciocanul de carne inca odata punand o alta folie alimentara deasupra,dar cu grija sa nu se rupa.Adaugam prazul,ardeiul,ciupercile sotate si rulam.
Rulada de pui cu ciuperci si praz obtinuta o lasam sa se ''odihneasca'' la rece timp de 30 de min.,apoi eliminam folia alimentara si o punem intr-o tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade cca 45 de minute sau pana se rumeste deasupra. Noi am servit la pranz cu ciupercute simple la cuptor si piure.
Puteti folosi piept de pui sau mai puteti adauga felii de kaiser inauntru sau sa ''imbracati'' rulada pe dinafara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii