Rulada din carne de vita cu ou este un aperitiv delicios. Carnea se spala, se curata de pielite, se taie in cuburi mici si se da prin masina de tocat cu sita deasa.
Rulada din carne de vita cu ou este un aperitiv delicios. Carnea se spala, se curata de pielite, se taie in cuburi mici si se da prin masina de tocat cu sita deasa. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Ouale se spala; patru bucati se fierb pana ajung la consistenta tare, se curata de coaja si, separat, se scoate galbenusul. Painea se inmoaie in lapte si se strecoara bine. In ulei si 50 ml apa se inabusa 200 g carne tocata impreuna cu 50 g ceapa. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu ou, patrunjel verde, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile de ou, iar restul de 400 g carne tocata se amesteca cu galbenusurile fierte, un ou batut, paine, piper, faina, sare si se framanta bine. Compozitia obtinuta se intinde in strat de 2 cm grosime, pe masa unsa cu ulei. Ouale umplute se aseaza pe compozitia de carne (pe lungimea stratului) si se ruleaza. Rulada obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Suprafata ruladei se unge deasemenea cu ulei. Tava se introduce la cuptor, la temperatura moderata. Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Rulada din carne de vita cu ou se serveste cald, cu diferite garnituri (cartofi natur, piure de cartofi, pilaf, etc).
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii