Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea exterioara nu se bate, caci pielea tre
Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea exterioara nu se bate, caci pielea trebuie sa fie intreaga pentru a inveli rulada.
Omleta am facut dintr-un albus si 2 galbenusuri, pentru ca un albus l-am folosit la ungerea pieptului tabacit de pui. Se taie felii un fir de cabanos si se rastoarna peste ouale batute bine.
Dupa care se rastoarna in tigaia incinsa bine in care am pus putin ulei. Se coace pe ambele parti. Rasturnam omleta pe o farfurie si o lasam putin sa se raceasca.
Albusul lasat deoparte l-am batut si l-am rasturnat peste pieptul de pui,am intins bine albusul peste pieptul de pui (pentru a face priza cu omleta), dupa care am pus omleta, felii de castraveti si gogosari in otet.
Pieptul de pui umplut se ruleaza strans. Am incercat sa acopar carnea cu pielea din dotare, apoi am legat bine rulada cu ata, dupa care am asezat-o intr-o tava in care am pus cam 50 ml ulei.
Am introdus tava in cuptorul incins bine.
Cand este rumenit se incearca cu un bat de chibrit (nu cu scobitoarea), mai ales in zona unde este pielea.
Pofta buna!
Reteta Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi a fost propusa de julix_2007 pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser,
Rulada de pui cu ciuperci si masline,
Rulada de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcReteta am vazut-o la Miha. Am modificat-o putin in sensul ca eu am framantat-o cu mainile (aici nu am masina de paine). Pot...
Desert prajitura cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii