Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea exterioara nu se bate, caci pielea tre
Pieptul de pui se dezoseaza cu grija si se bate cu ciocanul de snitele, doar pe o parte, cea interioara. Partea exterioara nu se bate, caci pielea trebuie sa fie intreaga pentru a inveli rulada.
Omleta am facut dintr-un albus si 2 galbenusuri, pentru ca un albus l-am folosit la ungerea pieptului tabacit de pui. Se taie felii un fir de cabanos si se rastoarna peste ouale batute bine.
Dupa care se rastoarna in tigaia incinsa bine in care am pus putin ulei. Se coace pe ambele parti. Rasturnam omleta pe o farfurie si o lasam putin sa se raceasca.
Albusul lasat deoparte l-am batut si l-am rasturnat peste pieptul de pui,am intins bine albusul peste pieptul de pui (pentru a face priza cu omleta), dupa care am pus omleta, felii de castraveti si gogosari in otet.
Pieptul de pui umplut se ruleaza strans. Am incercat sa acopar carnea cu pielea din dotare, apoi am legat bine rulada cu ata, dupa care am asezat-o intr-o tava in care am pus cam 50 ml ulei.
Am introdus tava in cuptorul incins bine.
Cand este rumenit se incearca cu un bat de chibrit (nu cu scobitoarea), mai ales in zona unde este pielea.
Pofta buna!
Reteta Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi a fost propusa de julix_2007 pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser,
Rulada de pui cu ciuperci si masline,
Rulada de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaA trecut ceva timp pana mi-am facut curaj sa prepar acest cheesecake. Rezultatul:un desert divin. Un desert fin, cremos si...
Cheesecake cu capsuni si Green SugarPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii