Se freaca separat ingredientele foarte bine. Mai intai punem carnea, o treime din unt, putin piper, galbenusurile, mustar, branza, inca o parte de un
Se freaca separat ingredientele foarte bine. Mai intai punem carnea, o treime din unt, putin piper, galbenusurile, mustar, branza, inca o parte de unt. Cand se face cremos adaugam si putina ceapa tocata. Pe un celofan frecat cu unt, intindem apoi compozitia in urmatoarea ordine: carne, galbenus, branza si se ruleaza. Se lasa la rece cateva ore pana cand se intareste.
Se taie felii si se serveste la aperitiv.
Alte retete de aperitiv recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii