Rulouri din piept de pui este un aperitiv delicios cu carne, un aperitiv ce-si merita locul pe masa de sarbatoare.
Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul pentru a se subtia.Se presara cu sare si piper .
Dovlecelul se spala,se curata de coaja si se taie in felii cat mai subtiri in lungime. Kaiserul se taie cubulete.Se intind feliile de dovlecel de-a lungul bucatii de piept de pui ,se presara kaiserul deasupra si se ruleaza.
Se prinde in scobitori si se leaga rulourile ,se pun intr-un vas termorezistent si se stropesc cu uleiul.Se dau la cuptor.Se lasa 10 -15 minute,apoi se toarna peste ele vinul caldut ,100 ml apa si foaia de dafin. Se lasa pana seaca tot lichidul si carnea se aureste frumos.
Se scot rulourile si se pastreaza calde. Se scurge zeama intr-o tigaie ,se adauga smantana ,sare si piper si se lasa sa dea 2-3 clocote. Se opreste focul ,se pune galbenusul ,amestecand energic.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea si prajirea.
Se servesc rulourile calde cu sos si tagliatelle fierte conform instructiunilor de pe punga
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii