Salata cu creier de vita reprezinta o adevarata delicatese, usor de preparat si extreme de hranitoare, care combina vitaminele continute in salata cu proteinele continute de creierul de vita.
Veti afla acum cum se prepara o adevarata delicatese: salata cu creier de vita. Se fierbe creierul. Dupa ce s-a racorit, se freaca intr-un castron si se amesteca cu miezul de paine muiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cate putin ulei. Se pun lamaie, sare si piper. Dupa gust se poate adauga, inainte de a servi, si putina ceapa tocata marunt. Se asaza frumos pe farfurie, se pun imprejur foi de salata verde si masline. Salata cu creier de vita e astfel gata pentru a fi savurata.
Salata cu creier de vita reprezinta o adevarata delicatese care poate fi servita drept aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii