Sandvici cald cu parizer

Cornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se amesteca cu cuburile de cascav

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 cornuri
  • 500 g parizer
  • 4 bucati cascaval cu sunca
  • 150 ml smantana
  • O lingura de mustar
  • O lingurita maghiran faramitat
  • Un praf de piper macinat
  • 100 g cascaval trapist

Mod de preparare

Cornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se amesteca cu cuburile de cascaval, mustar si smantana. Se potriveste gustul cu maghiran si piper. Cu compozitia obtinuta se umplu amandoua partile cornurilor taiate, se unesc si se pun in tava de copt. Se presara deasupra cu cascaval ras. Se pun in cuptorul incins si se lasa pana devin crocante.
Alte retete culinare recomandate:

Clatite ciuperci

Drob ciuperci

Ciuperci pane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Ciulama cu ciuperci reinventata
Bucataras.RO

Ciulama cu ciuperci reinventata

Astazi Ciulamaua Rulz !! :))

Ciulama cu ciuperci reinventata
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa