Snitel de vaca umplut, cu macaroane si sunca

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 700 gr. carne de vaca macra
  • 200 gr. macaroane
  • 100 gr. sunca
  • untdelemn
  • 2 linguri faina
  • 100ml vin
  • 1 lingura de mustar cu hrean
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 150 gr. smantana
  • 1 ou
  • 2 foi dafin
  • scobitori
  • sare

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se racesca. Sunca se taie Juliene si se adauga la macaroane. Se adauga ouale sparte si se amesteca totul bine. Cu acesta compozitie se umplu snitelele, se ruleaza si se prind cu scobitori. Intr-o tava unsa se prajesc usor snitelele umplute si apoi se introduc la cuptor. Intr-un alt vas, in untdelemn se caleste faina la care se adauga ceapa si morcovii taiati felii, dupa ce se vor rumeni se sting cu apa si mustar. Se poriveste sosul de sare si se lasa la fiert cca 30 min, apoi se strcoara peste snitelele din tava. Li se adauga vinul, foile de dafin si smintina si se lasa la fiert inca 5-10 min

Se serveste fierbinte cu cartofi nature

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Capsuni la borcan
1
Conserve de iarna

Capsuni la borcan

Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...

Capsuni la borcan
Jumari cu patlagele vinete si rosii
2
Jumari

Jumari cu patlagele vinete si rosii

Jumarile cu patlagele vinete si rosii sunt aperitive delicioase si se pregatesc astfel: Se curata de seminte si se scurg de...

Jumari cu patlagele vinete si rosii
Sos tartar
3
Sosuri reci

Sos tartar

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce...

Sos tartar
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure
4
Supe de legume

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

E o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Desert muffins cu fructe
Bucataras.RO

Desert muffins cu fructe

Reteta de muffins cu fructe se poate prepara cu orice fructe.

Desert muffins cu fructe
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii