Snitel de vaca umplut, cu macaroane si sunca

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 700 gr. carne de vaca macra
  • 200 gr. macaroane
  • 100 gr. sunca
  • untdelemn
  • 2 linguri faina
  • 100ml vin
  • 1 lingura de mustar cu hrean
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 150 gr. smantana
  • 1 ou
  • 2 foi dafin
  • scobitori
  • sare

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se racesca. Sunca se taie Juliene si se adauga la macaroane. Se adauga ouale sparte si se amesteca totul bine. Cu acesta compozitie se umplu snitelele, se ruleaza si se prind cu scobitori. Intr-o tava unsa se prajesc usor snitelele umplute si apoi se introduc la cuptor. Intr-un alt vas, in untdelemn se caleste faina la care se adauga ceapa si morcovii taiati felii, dupa ce se vor rumeni se sting cu apa si mustar. Se poriveste sosul de sare si se lasa la fiert cca 30 min, apoi se strcoara peste snitelele din tava. Li se adauga vinul, foile de dafin si smintina si se lasa la fiert inca 5-10 min

Se serveste fierbinte cu cartofi nature

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc