Snitel de vaca umplut, cu macaroane si sunca

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 700 gr. carne de vaca macra
  • 200 gr. macaroane
  • 100 gr. sunca
  • untdelemn
  • 2 linguri faina
  • 100ml vin
  • 1 lingura de mustar cu hrean
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 150 gr. smantana
  • 1 ou
  • 2 foi dafin
  • scobitori
  • sare

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se racesca. Sunca se taie Juliene si se adauga la macaroane. Se adauga ouale sparte si se amesteca totul bine. Cu acesta compozitie se umplu snitelele, se ruleaza si se prind cu scobitori. Intr-o tava unsa se prajesc usor snitelele umplute si apoi se introduc la cuptor. Intr-un alt vas, in untdelemn se caleste faina la care se adauga ceapa si morcovii taiati felii, dupa ce se vor rumeni se sting cu apa si mustar. Se poriveste sosul de sare si se lasa la fiert cca 30 min, apoi se strcoara peste snitelele din tava. Li se adauga vinul, foile de dafin si smintina si se lasa la fiert inca 5-10 min

Se serveste fierbinte cu cartofi nature

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori