Am pus hartie de copt in tava de yena, din toate cele de mai sus am facut un amestec omogen si l-am turnat in tava. Am pus tava la cuptorul preincalz
Am pus hartie de copt in tava de yena, din toate cele de mai sus am facut un amestec omogen si l-am turnat in tava. Am pus tava la cuptorul preincalzit la 180 grade. L-am lasat cam 40 minute, am verificat compozitia sa vad daca s-a legat si am urmarit sa fie rumenita.
Se serveste rece sau cald, aperitiv sau chiar fel principal
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci la cuptor
Ardei copti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii