Creierul se curata si se spala bine. Se pune apoi la prajit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt, apoi se lasa putin la racit, se adauga zeam
Creierul se curata si se spala bine. Se pune apoi la prajit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt, apoi se lasa putin la racit, se adauga zeama de lamaie, sare, piper si se amesteca bine.
Se serveste cu crutoane de paine prajita si se decoreaza cu felite de gogosar.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Saratele Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii