Este o reteta de pizza originala, se face rapid si este gustoasa si satioasa!
Se face un aluat din faina amestecat cu putina drojdie si apa calda. Se lasa deoparte la dospit. Se pune intr-o tigaie lingura de ulei de masline cu carnea de pui/vita, sare, semintele si boia. Se amesteca constant cu o lingura de lemn pana compozitia devine aurie.
Sunt tocate legumele, ardeiul gras, ceapa si se pun pe un platou pentru servit.
Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu carnea din tigaie. Se inchide focul si se pune pasta de tomate peste compozitie.
Aluatul se lucreaza, se fac cateva turte si compozitia peste ele,asezandu-se peste turte.
Optional, se poate adauga orice altceva peste carne, branza, masline taiate, ardei copti, cascaval razuit sau parmezan.
Eu am adaugat salata verde asezonata cu uleiul de masline si seminte de susan.
Se baga la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu. Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneReteta de ciorba de perisoare cu smantana este de fapt, o radauteana cu perisoare :))) Baietii mei sunt fani radauteana, dar...
Reteta de ciorba de perisoare cu smantanaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii