Pentru a pregati reteta aperitiv cu ciuperci nevoie de ciuperci, ceapa, usturoi, ardei, sunca, cascaval, paine, oua, patrunjel, unt, sare si piper, pentru acest aperitiv.
Se curata ciupercile si se lasa la scurs. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untul incins, apoi se adauga coditele tocate de ciuperci si usturoiul zdrobit. Se calesc pana cand scade zeama lasata de ciuperci, apoi se adauga ardeiul tocat marunt, sunca taiata cubulete mici si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga miezul de paine inmuiat si stors si cascavalul ras. Se pun ouale batute, patrunjelul si se omogenizeaza compozitia, Se umplu ciupercile cu acest amestec, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptor pentru 20-30 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii