Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci este o reteta de aperitiv ce se prepara rapid. Briosele sunt delicioase, perfecte pentru o gustare intre mese, sau servite ca si aperitiv. Pot fi pusa cu usurinta si la pachet.
• Baţi ouăle bine cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată mărunt, mărarul tocat şi ciupercile tăiate felii.
• Peste făina amestecată cu praful de copt, torni compoziţia lichidă şi le omogenizezi.
• Aşezi pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt formele unse cu un strop de ulei şi le umpli până la un deget sub margine.
• Le dai la cuptor (preîncălzit) vreo 35 - 45 de minute, până când se rumenesc uşor deasupra.
Briosele cu cascaval Delaco Sofia si ciuperci se servesc caldute sau reci.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCea mai buna mancare de fasole o fac eu! Stiati, nu? :))
Mancare de fasole cu pastrama de porc afumataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii