Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci este o reteta de aperitiv ce se prepara rapid. Briosele sunt delicioase, perfecte pentru o gustare intre mese, sau servite ca si aperitiv. Pot fi pusa cu usurinta si la pachet.
• Baţi ouăle bine cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată mărunt, mărarul tocat şi ciupercile tăiate felii.
• Peste făina amestecată cu praful de copt, torni compoziţia lichidă şi le omogenizezi.
• Aşezi pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt formele unse cu un strop de ulei şi le umpli până la un deget sub margine.
• Le dai la cuptor (preîncălzit) vreo 35 - 45 de minute, până când se rumenesc uşor deasupra.
Briosele cu cascaval Delaco Sofia si ciuperci se servesc caldute sau reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii