Ouale se separa. Albusurile se bat spuma tare. Se adauga galbenusurile pe rand, apoi apa, verdeata, sarea si piperul. Faina se amesteca cu praful de c
Ouale se separa. Albusurile se bat spuma tare. Se adauga galbenusurile pe rand, apoi apa, verdeata, sarea si piperul. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate o lingura, amestecand prin rasturnare. La final se pun ingredientele pentru umplutura si se amesteca usor. Se ung doua tavi de chec si se tapeteaza cu faina. Se imparte compozitia. Se coace 10-15 minute la foc maxim fara sa se deschida cuptorul. Apoi se scoate, se rade cascaval deasupra, se intoarce si se mai lasa 5 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si...
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Comentarii