Checul de ciuperci si verdeata este o reteta de aperitiv rapid, delicios si simplu de pregatit. Checul este un aperitiv festiv delicios, potrivit pentru orice sarbatoare.
Se curata ceapa, se spala si se caleste in ulei.
Se scurg ciupercile de zeama si se adauga peste ceapa si
se lasa la racit.Se bat ouale si se adauga peste compozitie.
Se adauga faina, verdeturile taiate marunt, piperul macinat, delikatul de legume si se amesteca bine pana cand compozitia se omogenizeaza.
Se pune compozitia in doua tavi unse cu putin ulei si tapetate cu hartie de copt.
Se introduce in cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute.
Pofta buna !
Dupa ce s-a racit checul cu ciuperci si verdeata se taie felii si se serveste ca aperitiv !
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii