Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin, 50 ml de vin alb intr-un v
Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin, 50 ml de vin alb intr-un vas de teflon, pe foc domol.
Cand ciupercile sunt bine patrunse, puneti-le in strecuratoare sa se raceasca (apa pastrati-o
pentru a fi adaugata la sosuri si ciorbe).
Combinati maioneza cu smantana, potriviti de sare, mustar, zeama de lamaie ori vin si preparatul poate fi adus la masa.
Pentru aroma puneti marar, patrunjel si - daca va place - ceapa rasa.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii