Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin, 50 ml de vin alb intr-un v
Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin, 50 ml de vin alb intr-un vas de teflon, pe foc domol.
Cand ciupercile sunt bine patrunse, puneti-le in strecuratoare sa se raceasca (apa pastrati-o
pentru a fi adaugata la sosuri si ciorbe).
Combinati maioneza cu smantana, potriviti de sare, mustar, zeama de lamaie ori vin si preparatul poate fi adus la masa.
Pentru aroma puneti marar, patrunjel si - daca va place - ceapa rasa.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii