Ciuperci cu usturoi

Se fierb ciupercile in apa cu sare, apoi se strecoara, se racesc si se taie felii subtiri. Se adauga sare, piper, otet si usturoi pisat, amestecat cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr ciuperci
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ciupercile in apa cu sare, apoi se strecoara, se racesc si se taie felii subtiri. Se adauga sare, piper, otet si usturoi pisat, amestecat cu ulei.


Se servesc cu mamaliguta calda.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori