Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in cuburi de circa 1 cm pe latura. Tiati cubulete ardeiul gras, iar prazul in r
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in cuburi de circa 1 cm pe latura. Tiati cubulete ardeiul gras, iar prazul in rondele. Caliti in ulei ciupercile impreuna cu ardeiul si prazul, pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci. Amestecati-le apoi cu crutoanele de paine, potriviti de sare si piper si puneti-le intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Amestecati ouale cu cascavalul dat pe razatoarea mare si turnati-le peste cele din tava. puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 30 de minute sau pana cand se rumeneste bine preparatul.
Se servesc ornate cu felii de rosii si frunze de salata.
Alte retete:
Chiftelute Zacusca de ciuperci Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii