Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare. Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre ele p
Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare.
Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre
ele piciorusele.
Adaugati, de asemenea, felii de rosii, patrunjel tocat, ulei, vin, sare si piper, dupa gust.
Puneti tava in cuptorul fierbinte, potoliti focul si lasati preparatul sa fiarba incet pana cand apa lasata de ciuperci si restul lichidului scade aproape complet.
Cand in tava ramane numai ulei, preparatul este gata.
Serviti-l rece ca aperitiv.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm descoperit aceasta reteta la Liana! Am vazut-o si de la prima privire m-a atras, am zis ca trebuie sa o incerc!...
Pui basquise
Comentarii