Ciuperci pane cu branza

Ciupercile pane cu branza sunt un aperitiv gustos, simplu de pregatit. Branza adaugata fata de reteta clasica de ciuperci pane face acest aperitiv potrivit pentru orice ocazie festiva.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Ciuperci pane cu branza

Ingrediente

  • 400 g ciuperci proaspete Champignion
  • 2 oua
  • 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence)
  • 50 g cascaval ras
  • o legatura de marar
  • un praf de sare
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • un praf de piper
  • cateva scobitori din bambus

Mod de preparare

1. Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita, se spala sub jet de apa rece, se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper.

2. se amesteca crema de branza cu cascavalul ras, mararul tocat fin(eu nu am avut!), se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua, indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si in final, prin pemet.

3. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin se indeparteaza scobitorile. Se servesc pe platouri decorate cu salata verde. Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.
Pofta buna!
Functiile aparatului de gătit Philips Multicooker care ma intriga:
1.Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
2.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.




Ciupercile pane cu branza se servesc ca aperitive reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
2
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
4
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide