Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou. Separat, curatati c
Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou.
Separat, curatati creierul de sange si de pielita, opariti-l cu apa clocotita si dupa ce s-a racit, taiati-l in cuburi mici.
Combinati creierul cu piciorusele de ciuperci tocate fin si calite impreuna cu ceapa, adaugati sare si piper dupa gust.
Omogenizati amestecul si umpleti cu el ciupercile, asezati-le intr-o tava unsa cu ulei sau unt si dati-le la cuptor pentru 25 de minute.
In ultimele 5 minute, presarati-le cu parmezan ras.
Se servesc fierbinti sau reci.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii