Spalati foarte bine ciupercile, desprindeti piciorusele de palarii si pe acestea din urma puneti-le intr-un vas cu unt la cuptor sa se inmoaie. Tocat
Spalati foarte bine ciupercile, desprindeti piciorusele de palarii si pe acestea din urma puneti-le intr-un vas cu unt la cuptor sa se inmoaie.
Tocati piciorusele si puneti-le impreuna cu ceapa in ulei
fierbinte pe foc domol.
Cand amestecul este usor aurit, puneti patrunjel, sare, piper si omogenizati compozitia.
Cu aceasta, umpleti palariile ciupercilor, puneti-le intr-o tava, acoperiti-le cu felii de rosii, stropiti-le cu zeama de lamaie si dati-le la cuptor cu foc mic pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii